RO EN
Coșul este gol

CELCO: Cupa de tenis de camp pentru veterani

Cupa CELCO de Tenis de Camp pentru veterani, editia a IX-a, va avea loc in perioada 12-18 iunie 2017 la Tenis Club IDU, Mamaia, pe terenurile de zgura. Competitia presupune meciuri de dublu masculin pentru categoriile de varsta 40+, 50+ si 60+, iar cei peste 50 de participanti vor disputa pentru premiile puse in joc in valoare de 2400 euro.
“Urmand angajamentul pentru implicare in plan social, cultural si sportiv al companiilor din grupul CELCO, se confirma si in acest an determinarea de a organiza o noua editie a cupei de tenis pentru veterani, turneu ajuns la cea de-a IX-a editie consecutiva. Turneul a devenit o destinatie pentru multi tenismeni atat din Constanta, cat si din tara, crescandu-si an de an numarul de participanti.” a declarat Danut Culetu, co-organizator al turneului din acest an.
Cocktail-ul festiv va avea loc vineri, 16.06.2017 la Hotel Condor din Mamaia, iar finalele cupei si festivitatea de premiere vor fi organizate duminica, 18.06.2017, la terenul central al Clubului de Tenis IDU Mamaia.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter