RO EN
Coșul este gol

BUSINESS MARK: Declaratii din cadrul evenimentului de pe 4 noiembrie

BusinessMark a organizat pe 4 noiembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, cea de-a treia editie a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”.
Prima sesiune a evenimentului i-a avut ca invitati pe COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Department, AFI Europe Romania, ADRIANA GHEBER, Director de Dezvoltare, Immochan Romania, ANA DUMITRACHE, Co-Country Manager, CTP Romania, ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering, STEFAN CREMENE, Director Comercial, Willbrook International.
Disctiile s-au axat in jurul evolutiei preturilor din piata de birouri, retail si depozite, evolutia nivelului chiriei, gradul de ocupare si aspecte privind competitia din domeniu.
COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Department, AFI Europe Romania, a remarcat faptul ca in ultimii ani au tot fost discutii privind competitia dintre retailul online si offline.
”Ce ne bucura si ce observam este ca se dezvolta un sistem care combina cele doua tipuri de retail. Poti comanda online si poti sa vii sa iei produsul, mai ales de fashion, din magazin. Cred ca am depasit pasul in care vedeam ca online-ul ameninta offline-ul, pur si simplu vor functiona si vor creste impreuna”, a explicat reprezentantul AFI Europe Romania.
”Pe partea de centre comerciale ca au inceput sa apara scheme de proximitate, in Bucuresti in special, si intrebarea este ce sanse au aceste scheme comparativ cu structurile dominante? Cred ca nu exista un raspuns foarte clar la aceasta intrebare, dar este foarte interesant de vazut cum se vor dezvolta aceste centre de proximitate”, a mai spus COSTIN BLIDEANU.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter