RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Investitie de 7 milioane euro in noul Parc Stiintific si Tehnologic

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a decis, in urma evaluarii tehnice si financiare, ca proiectul „Infiintare Parc Stiintific si Tehnologic Bihor” intruneste conditiile de punctaj si intra in urmatoarea faza, precontractuala.
,,Este o reusita importanta pentru judetul nostru si as dori sa felicit intreaga echipa care a lucrat la pregatirea acestui proiect complex. Asteptam finalizarea tuturor procedurilor si includerea proiectului nostru pe lista proiectelor finantabile pentru a putea semna contractul de finantare. Consiliul Judetean pune la dispozitie terenul pe care se va construi cladirea Parcului Stiintific si Tehnologic si va asigura co-finantarea acestui proiect”, a declarat Ioan Mang, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.
Conform ghidului solicitantului, dupa evaluarea tehnico-financiara, in urmatoarea etapa, organismul intermediar, ADR NV va solicita Consiliului Judetean Bihor si partenerilor sai - Parcuri Industriale Bihor si Universitatea din Oradea - documentele precontractuale.
Parcul Stiintific si Tehnologic Bihor se infiinteaza in scopul utilizarii rezultatelor activitatilor de cercetare si aplicarii tehnologiilor avansate in economie si in scopul cresterii participarii institutiilor de invatamant superior acreditate si a unitatilor de cercetare - dezvoltare in procesul de dezvoltare economico-sociala prin stiinta si tehnologie. Conform descrierii functionale, cladirea Parcului va avea regim de inaltime parter plus doua etaje si o suprafata desfasurata de 5.417.78 mp. Aceasta va fi dotata cu mobilier si echipamente de cercetare specifice laboratoarelor propuse.
Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 7 milioane euro, sursa de finantare pentru infiintarea Parcului fiind Programul Operational Regional 2014 - 2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter