RO EN
Coșul este gol

ARPEE: Noua strategie europeana referitoare la Incalzire-Racire

Strategia europeana referitoare la Incalzire si Racire(Caldura si Frig): un pas important pentru integrarea incalzirii si racirii (caldura si frig) in politicile europene energetice.
In ziua celei de-a 2 Editii a evenimentului ”Thermal Energy Forum” care se desfasoara in Bucuresti, ARPEE este bucuroasa sa anunte Comunicatul Comisiei Europene "O strategie europeana referitoare la Incalzire si Racire (Caldura si Frig) " - un pas important catre un cadru de integrare a incalzirii si racirii (cadura si frig) in politicile europene energetice.
Noua Strategie cu privire la Incalzire si Racire (Caldura si Frig) este prima concluzie a unei activitati de inalta calitate , continue si angajante, efectuata de catre Comisia Europeana. Comunicatul a fost publicat in data de 16.02.2016 impreuna cu Pachetul de Securitate Energetica Durabila ca parte a strategiei europene. Pana acum incalzirea si racirea (caldura si frigul) nu au fost subiectul unei evaluari la nivel European.
Domnul Gerard Verdebout, Presedinte ARPEE, subliniaza: "Strategia europeana referitoare la Incalzire si Racire (Caldura si Frig) are ca scop promovarea unei abordari dedicate sectorului de caldura/incalzire si frig/racire, acesta fiind un sector major al sectorului energetic european, adresandu-se tuturor componentelor: cladiri, gospodarii, industrie dar si dezvoltand sinergii in intregul lant energetic prin Sistemul de Alimentare Centralizata cu Energei Termica (SACET). O abordare holistica si dedicata a sectorului de incalzire este acum reflectata prin propunerea de a imbunatati uneltele/mijloacele deja disponibile prin directive europene relevante cum ar fi: Directiva cu privire la Eficienta Energetica, Directiva referitoare la Performantele Energetice ale Cladirilor si Directiva cu privire la Energia Resurselor Regenerabile. Serviciile de eficienta energetica si SACET sunt considerate de drept unelte efective pentru eficienta energetica in sectorul incalzire si racire (caldura si frig)”.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter