RO EN
Coșul este gol

AHK ROMANIA: Orasele Romaniei, urias potential urbanistic

Orasele Romaniei dispun de un urias potential urbanistic, este de parere prof. Peter Zlonicky, Directorul Biroului de Studii Urbane din München.
„Editia din acest an a conferintei Cities of Tomorrow a fost una dintre cele mai interesante, pentru ca a adus la aceeasi masa actorii din sectorul public si cel privat,“ a declarat Delia Ungur, Director General ADLO.
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) a organizat marti, 28 martie 2017, la hotelul JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, cea de-a cincea editie a conferintei „Cities of Tomorrow”. Evenimentul a reunit circa 300 de participanti din intreaga tara printre care arhitecti, urbanisti, reprezentanti ai mediului de afaceri, dar si numerosi reprezentanti ai sectorului public, confirmand inca o data ca manifestarea, ajunsa la a cincea editie, are un caracter national, dedicat importantei dezvoltarii urbane si regionale. Tema centrala din acest an a fost competitivitatea oraselor.
Evenimentul a fost deschis de presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, domnul dr. Dragos Anastasiu si de Excelenta Sa domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti.
Prima parte a evenimentului a avut ca tema centrala discursul doamnei arh. Dorothee Dubrau viceprimarul orasului Leipzig, care a adus in atentia participantilor modul in care Leipzigul s-a transformat dintr-un oras tipic fostului bloc estic, aproape parasit si dezindustrializat, asa cum sunt inca multe si in Romania, intr-un oras tanar si prosper, modern, cu o industrie puternica si un important hub logistic.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter