RO EN
Coșul este gol

AHK ROMANIA: Invitati de prestigiu la conferinta Cities of Tomorrow

A treia editie a Forumului “Cities of Tomorrow”, organizat de Camera de Comert Romano – Germana impreuna cu Asociatia Zeppelin a avut loc saptamana aceasta, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti. La eveniment au participat peste 200 de persoane, arhitecti si urbanisti, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri si ai sectorului public.
Evenimentul a fost deschis de presedintele Camerei de Comert Romano – Germane, domnul Dr. Radu Merica si de Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, domnul Werner Hans Lauk. De asemenea, din partea Ministerului Transporturilor a luat cuvantul domnul Secretar de Stat Stelian Matache. Prima parte a evenimentului a avut ca tema centrala discursul Prof. Jörn Walter, directorul de planificare urbana a orasului Hamburg, una dintre cele mai dinamice metropole din Uniunea Europeana si punct de atractie pentru numeroase companii internationale si institutii.
 
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter