RO EN
Coșul este gol

AHK ROMANIA: 15 ani de relatii economice romano-germane

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) sarbatoreste in acest an, in cadrul traditionalului eveniment Sarbatoarea Verii, 15 ani de existenta.
Pentru AHK Romania Sarbatoarea Verii din acest an are o semnificatie deosebita: sarbatorim 15 ani de la infiintare. Sunt 15 ani de business bine facut, de respect reciproc, de relatii de afaceri stranse construite in timp. De aici si moto-ul Sarbatorii Verii: “We celebrate 15 Summers of Great Business”.
Aniversarea celor 15 ani este un bun prilej de a privi spre relatiile economice romano-germane excelente si spre evolutia pozitiva a acestora. Pe parcursul celor 15 ani Romania s-a dovedit a fi un partener economic important si de incredere. Cele mai actuale date statistice confirma acest lucru: in primul trimestru al acestui an exporturile Germaniei catre Romania au insumat 3,6 mld. EUR, cu 10,9% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, iar importurile 3,7 mld. EUR, un plus de 29,3%. Germania ramane astfel cel mai important partener economic al Romaniei, relatiile intre cele doua state evoluand foarte vine atat din punct de vedere economic, cat si politic si cultural. Cel mai recent chestionar de conjunctura confirma increderea companiilor germane in Romania: 88% din cei chestionati ar investi din nou in tara noastra.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter