RO EN
Coșul este gol

AHK: Eficienta energetica germana in cladiri si case pasive romanesti

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK) va organiza in data de 16 octombrie a.c., la Hotel Crowne Plaza din Capitala, conferinta denumita “Eficienta energetica germana in cladiri si case pasive romanesti”. Simpozionul se va desfasura in intervalul orar 08:00 - 17:50 si va aborda urmatoarele teme: privire de ansamblu asupra eficientei energetice in Germania, eficienta energetica in cladirile existente din Romania, reabilitarea energetica a cladirilor, case pasive si eficienta energetica in cladirile noi din Romania, cladiri eficiente energetic din proiectare, sisteme de iluminat eficiente energetic care nu neglijeaza aspectul design, cel mai recunoscut standard de eficienta energetica la nivel mondial, case pasive adecvate conditiilor climatice din Romania, rolul instalatiilor eficiente energetic in cladiri, , eficienta energetica prin proiectare adecvate si sisteme complete de instalatii, piata materialelor de constructii in Romania, produse chimice pentru mai multa sanatate, o calitate a vietii sporita si economisire de energie, acoperirile cu vopsea cu efect endotermic, optiuni de finantare pentru proiecte de eficienta energetica in cladiri, programul de reabilitare termica a blocurilor, platforma de informare, networking si marketing in domeniile constructii, energie si mediu.   
 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter