RO EN
Coșul este gol

Axis Facades va proiecta fatadele din cadrul ansamblului Palas Iasi

Compania Iulius Group, dezvoltatorul ansamblului Palas Iasi, a selectat firma Axis Facades (SUA) pentru a proiecta fatadele exterioare ale cladirilor din complex. Astfel, conform proiectului, se vor utiliza sticla de diverse grosimi si de inalta performanta, insa si produse precum piatra naturala si metalul. Toate cladirile din ansamblu vor fi invelite in aceleasi materiale avand culori similare, insa cu design diferit, in functie de destinatia imobilului. Pentru fatadele birourilor de clasa A, hotelurilor si imobilelor din zona rezidentiala si cea comerciala vor fi folosite suprafete vitrate si pereti modulari tip cortina. "Elementul nostru preferat din proiectul Palas il reprezinta coloanele din sticla turnata, care creeaza o legatura vizuala intre cladiri. Acestea vor conferi o culoare chihlimbarie, vor crea o demarcatie pentru zonele pietonale in jurul imobilelor si vor incadra zonele comerciale de-a lungul spatiului de promenada", a declarat Gregory H. Romine, director general al Axis Facades. Decorarea exterioara a cladirilor din complexul urbanistic va fi complet finalizata in 2010. Realizarea proiectului Palas Iasi necesita o investitie de peste 250 milioane de euro. Ansamblul va fi construit pe o suprafata totala de 320.000 mp si va include doua cladiri de birouri clasa A, o zona rezidentiala cu 600 de apartamente, trei hoteluri de 4 si 5 stele, 3.000 de locuri de parcare, precum si un parc amenajat (desfasurat pe o suprafata de 50.000 mp) si diverse spatii de agrement / recreere.
***
Axis Facades este o companie americana ce activeaza in domeniul consultantei in fatade, in America, Europa si Asia. Societatea a creat peste 200 de structuri in design, Palas reprezentand primul proiect al firmei realizat in Romania. Informatii suplimentare, la www.palasiasi.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter