RO EN
Coșul este gol

VINCI: Majorare cu 4,4% a afacerilor si dezvoltare a portofoliului de contracte

Grupul Vinci, ce deruleaza afaceri anuale de circa 110 milioane de euro in Romania prin intermediul a sapte companii implicate in activitati de constructii si alte domenii conexe, a raportat o crestere de 4,4% a rulajului din 2013 fata de nivelul din 2012, pana la 40,3 miliarde euro. Cel mai recent contract adjudecat in Romania de Vinci vizeaza executia autostrazii Comarnic - Brasov, proiect evaluat la 1,8 miliarde euro cu termen de livrare in 2017 si derulat in parteneriat cu Strabag si Aktor. Perspectivele pentru perioada urmatoare ale grupului francez sunt pozitive, avand in vedere majorarea cu 5,2% a valorii proiectelor contractate in 2013, pana la 34,3 miliarde euro.
La nivel national, Vinci este activa prin intermediul a sapte companii, ce au raportat afaceri totale de peste 110 milioane de euro in 2012, astfel: TIAB SA (filiala a Vinci Energies) a consemnat venituri de 32,5 milioane de euro, SKE Group (Vinci Facilities) 2,2 milioane de euro, Viarom Construct (membra a Eurovia) 61,7 milioane de euro, iar cele patru filiale ale Vinci Construction, respectiv Freyrom SA, Soldata SAS, Soletanche Bachy (fundatii) si Terre Armee Romania au raportat venituri cumulate de aproape 14 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter