RO EN
Coșul este gol

ELI Park Braila: 25 milioane euro alocate pentru un nou parc industrial, de 50.000 mp

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial anunta demararea unui nou proiect in portofoliu, ELI Park Braila, o investitie totala de peste 25 milioane de Euro. Proiectul logistic este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Libera Braila. Element Industrial planifica dezvoltarea in trei faze a unui parc logistic cu suprafata bruta totala de 50.000 mp.
”Am primit de curand autorizatia de construire pentru prima faza, de 10.000 mp, o optiune excelenta pentru distributie, productie sau logistica, cu acces direct la E584,” spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial, adaugand: ”Braila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: pozitionare in nod rutiero-naval, forta de munca, deschiderea data de podul peste Dunare si, nu in ultimul rand, autoritati locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor in zona.”
Conceptul de la Braila este unul flexibil si modular, adaptat cererii din zona. Astfel, unitatile minime inchiriabile pornesc de la 850 mp, fiecare fiind deservita de un dock si un drive-in, o zona de birouri si locuri de parcare dedicate. Localizarea la intrarea in oras, in imediata vecinatate a centurii si a Braila Mall, aduce un plus conceptului ”in-city”, parcul putand fi atat o optiune pentru distributia regionala, cat si una ”last-mile”.
Parcul logistic ELI Park Braila va fi construit la standarde de clasa A, iar viitorii chiriasi vor beneficia de specificatii tehnice precum: inaltime libera de depozitare de 10,5 m, o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare. Pentru fazele ulterioare sunt vizate si constructii personalizate tip built to suit.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter