RO EN
Coșul este gol

AEDIFICIA CARPATI: Noi proiecte contractate in a doua jumatate a anului

Aedificia Carpati, companie de constructii cu afaceri anuale de circa 35 milioane de euro, a castigat contractul de consolidare, restaurare si conservare a monumentului Casa Cesianu, din Capitala. Lucrarile, estimate la 6,5 milioane de lei (cu TVA), i-au fost atribuite de catre Primaria Municipiului Bucuresti in aceeasi perioada cu adjudecarea contractului de executie a unei sali de conferinte (de tip aula) in incinta campusului Universitatii Politehnice din Bucuresti - UPB, in valoare de 34,4 milioane de lei. Proiectul "Consolidare, restaurare si conservare Casa Cesianu" are o valoare totala de 8,5 milioane de lei (aproape doua milioane de euro), din care 5,9 milioane de lei provin din fonduri europene. Actualmente, compania este implicata in executia unor proiecte de anvergura realizate la nivel national, cum ar fi consolidarea si restaurarea cladirii Teatrului National Bucuresti, construirea laserului ELI-NP de la Magurele (proiect estimat la circa un miliard de lei), reabilitarea Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" (lucrare realizata in parteneriat cu grupul olandez Tretwerk), restaurarea Hanului Gabroveni, precum si modernizarea Catedralei Voluntari.
Aedificia Carpati a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de 34,6 milioane de euro, clasandu-se pe pozitia 36 in clasamentul antreprenorilor de constructii, in functie de incasarile totale declarate la Ministerul Finantelor Publice. Veniturile societatii au consemnat o depreciere de 53% fata de nivelul din 2011, insa pentru anul in curs managerii companiei estimeaza o stabilizare a acestora. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter