RO EN
Coșul este gol

Ordonanta Militara nr. 3, MAI: Noi restrictii de libera circulatie si clarificari

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a dat o noua Ordonanta Militara, nr. 3 din 24 martie 2020, prin care impune noi restrictii privind libera circulatie a populatiei. Conform documentului, se interzice circulatia tuturor persoanelor, cu exceptia deplasarilor in interes de serviciu, pentru asistenta medicala, pentru ingrijirea copilului sau asistenta persoanelor bolnave, pentru sport in apropierea locuintei, deplasarea pentru donarea de sange, pentru voluntariat sau pentru activitati agricole.
 
Circulatia persoanelor de peste 65 de ani este permisa numai intre orele 11-13, pentru deplasarea pentru cumpararea de bunuri care acopera necesitatile de baza, pentru asistenta medicala, pentru ingrjirea unui minor, pentru necesitatile animalelor.Este permisa si in afara acestui interval pentru activitati profesionale sau activitati agricole, aici fiind inclusi oamenii de afaceri, precum si alte categorii de persoane care inca profeseaza.
 
O alta masura prevede suspendarea tuturor zborurilor aeriene catre si dinspre Franta si Germania (cu cateva exceptii).
 
MAI revine si la completarea unei prevederi din Ordinul Militar nr. 2, privind activitatea in marile centre comerciale. Alaturi de magazinele alimentare, farmacii, farmacii veterinare si curatatorii, vor fi putea functiona in mall-uri si magazinele de electronice si electrocasnice, cu precizarea ca acestea trebuie sa asigure livrari la domiciliu, dar si a cabinetelor de oftalmologie.
 
 
Model - Declaratie pe proprie raspundere, descarca de aici!
Model - Adeverinta angajator, descarca de aici!
Platforma electronica pentru completarea online a declaratiilor pe proprie raspundere si a adeverintelor de angajator: formular.sts.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter