RO EN
Coșul este gol

INDFLOOR GROUP: Previziuni pozitive pentru 2014, datorita contractelor semnate

Compania Indfloor Group, cu sediul in Baia Mare, unul dintre principalii furnizori si montatori de pardoseli industriale din Romania, estimeaza o imbunatatire a activitatii din domeniu in 2014, in special datorita contractelor semnate anul trecut. In raport cu 2012, firma a consemnat o crestere de peste 100% a cererilor de oferta, iar numarul proiectelor finalizate a fost net superior, insa cifra de afaceri a societatii s-a situat la un nivel usor inferior celui de 5,43 milioane de lei realizat in 2012. "Anul care abia s-a incheiat a reprezentat o perioada a provocarilor. Cu toate acestea, portofoliul a fost completat cu produse profesionale in vederea amenajarii pardoselilor, iar echipei companiei i s-au alaturat si alti specialisti, care pot raspunde in prezent solicitarilor pe intreg teritoriul Romaniei", a declarat Dan Andreica, director general al Indfloor Group. In luna mai 2013, compania a lansat pe piata o colectie proprie de mocheta profesionala in dale, denumita Elements si disponibila in 12 variante. Gama este realizata exclusiv pentru Indfloor Group de un producator specializat din Olanda. "Livram acest produs in exclusivitate in Romania, iar feedback-ul a fost incurajator pentru noi. Am finalizat deja cateva proiecte utilizand mocheta Elements, printre care se afla sediul de birouri al companiei Granvia Real Estate din Bucuresti, in incinta caruia a fost instalata mocheta in dale Titanium, un produs destinat traficului intens", a mai spus managerul companiei.
 
Lucrari predilecte in zona de sud-est a tarii
Potrivit datelor firmei, regiunea de sud-est a tarii se mentine in topul solicitarilor de oferta, insa la fel de interesati sunt si clientii din Transilvania, Banat si Moldova. Printre principalele proiecte realizate in 2013 se afla: montarea unei piste de atletism si gazon sintetic pe o arie de 2.500 mp la liceul francez "Anna de Noailles" din Bucuresti si montajul unui covor PVC si linoleum (materiale Tarkett) pe o suprafata de 2.000 mp in incinta celei mai moderne crese din Romania, respectiv Cresa nr. 3 din Baia Mare. De asemenea, Indfloor Group a instalat covor PVC marca Tarkett pe o suprafata de 3.000 mp din cadrul Spitalului de Urgenta Baia Mare, pardoselile din rasini epoxidice ale noii unitati de productie a Elba - Timisoara (1.600 mp), podeaua din beton poliuretanic a unui abator din Cluj-Napoca (500 mp), precum si mocheta furnizata de Balta Group in incinta Hotelului Miky din Arad (1.000 mp).
 
Planuri de dezvoltare a activitatii, in 2014
Indfloor Group are in vedere continuarea extinderii activitatii si in 2014. "In urma participarii noastre la targul de profil Domotex din Hanovra - Germania, vizam extinderea portofoliului de produse cu alte materiale care vor indeplini cele mai exigente cerinte. De asemenea, ne dorim sa depasim usor granitele Romaniei si sa ajungem, astfel, la clienti care ne-au solicitat deja produsele si serviciile", a mai spus Dan Andreica. Vor fi mentinute, de asemenea, relatiile de afaceri cu furnizorii de sisteme, cei mai importanti fiind reprezentati de companiile Tarkett, Balta Group, Conica, Dr. Schutz, Eurostep etc. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter