RO EN
Coșul este gol

OMV PETROM si MOL vor construi benzinarii pe noile tronsoane de autostrazi

Pana la finele lunii octombrie 2015, grupurile MOL Romania Petroleum Products si OMV Petrom vor construi statii de alimentare in noua puncte de pe noile tronsoane de autostrada ce au fost inaugurate recent sau vor fi deschise circulatiei in aceasta perioada. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat, recent, contractele cu cei doi operatori economici, conform carora acestia pot utiliza suprafete situate in spatiile pentru servicii aflate pe diferite sectiuni ale infrastructurii rutiere, in scopul asigurarii serviciilor minime (alimentare cu carburant prin statii mobile, comercializarea de produse alimentare si non-alimentare) etc.
Astfel, OMV Petrom va construi benzinarii pe cinci tronsoane, ce vor fi situate pe lotul 1 al autostrazii Nadlac-Arad (la km 26+200, pe ambele parti ale partii carosabile), pe lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva (km 21+720, pe stanga si dreapta), pe lotul 6 al autostrazii Orastie-Sibiu (km 20+150 - stanga si km 19+950 - dreapta), de pe lotul 8 al autostrazii Orastie-Sibiu (km 76+150, pe ambele parti ale partii carosabile) si de pe lotul 9 al autostrazii Medgidia-Constanta (km 186+090 - stanga si km 186+580 - dreapta).
Grupul MOL va construi benzinarii pe lotul 2 al autostrazii Arad-Timisoara (km 17+400, pe stanga si dreapta), pe lotul 3 al autostrazii Timisoara-Lugoj (km 47+650, pe ambele parti ale partii carosabile), pe lotul 5 al autostrazii A1, pe varianta de ocolire Deva-Orastie, la km 4+220, stanga si dreapta si pe lotul 7 al autostrazii Orastie-Sibiu (km 39+400 - stanga si km 38+500 - dreapta).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter