RO EN
Coșul este gol

DOMARCONS castiga licitatia CJ Dolj pentru un contract de 166 milioane lei

Societatile Domarcons si Strade Bauunternehmung, ambele din Craiova, vor executa lucrarile de modernizare a DJ 552 (Craiova - Mofleni - Bucovat - Terpezita - Salcuta - Virtop - Caraula - Cetate). Obiectivul, licitat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, are o lungime de peste 67 km, este impartit in doua loturi si are ca scop cresterea calitatii conditiilor de circulatie, a gradului de siguranta, a protectiei drumului fata de fenomenele fizice si a mediului inconjurator. Valoarea totala a contractului este de 166,3 milioane de lei, finantarea fiind asigurata prin Programului Operational Regional 2014-2020.
De asemenea, CJ Dolj are in executie extinderea retelelor de apa si canalizare din comuna Breasta (cu o lungime de 9 km), pentru care vor fi realizate 621 de racorduri, 185 de camine de vizitare si 8 statii de pompare. Nu in ultimul rand, se toarna asfalt intre localitatile Cetate si Unirea, pentru care se folosesc zilnic peste 1.200 de tone de mixtura asfaltica, necesara amenajarii a circa 1,3 km de drum pe un singur sens. Recent, Cosmin Vasile, presedinte al CJ Dolj, a vizitat toate aceste santiere pentru a se asigura ca lucrarile sunt in grafic.
Cifra de afaceri in crestere cu 35%
In anul 2020, Domarcons a inregistrat o cifra de afaceri neta de 142,6 milioane de lei, in crestere cu 35% fata de 2019, cand aceasta a consemnat valoarea de 105,8 milioane de lei. Totodata, profitul a consemnat o sporire, de la nivelul de 8,6 milioane de lei (2019) la 14,3 milioane de lei (2020). Anul trecut, numarul mediu de angajati a fost de 247. Societatea are deschisa o baza de productie in localitatea Targu Carbunesti si puncte de lucru in orasul Bumbesti-Jiu (unde este amplasata o statie de concasare/sortare a granitelor) si in satul Gornacel (unde exista o cariera de granit), toate in judetul Gorj.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter