RO EN
Košík je prázdný

TEHNODOMUS va construi un nou pod peste Tisa, in zona Toplita Sighetu Marmatiei

Alesii judeteni s-au intrunit, recent, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, in cadrul careia au votat peste 30 de proiecte importante pentru judet. In deschiderea sedintei, presedintele CJ Maramures, Ionel Bogdan, a vorbit despre proiectul „Pod peste Tisa in zona Teplita Sighetu Marmatiei”. In aceste zile a fost finalizata procedura pentru atribuirea contractului pentru proiectarea si executia proiectului, astfel ca in urmatoarele doua saptamani va fi semnat contractul cu Asocierea Tehnodomus - Costin si Vlad Birou de Proiectare.
Contractul de proiectare cu executie este in valoare de aproximativ 116,2 milioane de lei (fara TVA), valoarea totala a proiectului este de 168,7 milioane de lei, durata de implementare prevazuta este de 24 de luni, iar finantarea va fi realizata prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM.
„In aceasta saptamana avem un moment istoric pentru judetul Maramures, care a fost dezbatut de-a lungul timpului insa nu a fost realizat, si anume realizarea proiectului «Podul peste Tisa». In aproximativ doua saptamani vom semna contractul de proiectare cu executie, iar din aceasta toamna vom da startul lucrarilor de realizare a acestui proiect strategic pentru Maramures si Romania. Este un succes extraordinar pentru faptul ca incepem acest proiect mult asteptat si care ne creaza premizele deschiderii unui culoar pan-european. De asemenea, ma bucur ca avem sustinere atat de la Bruxelles, cat si de la Guvernul Romaniei pentru derularea acestui proiect transfrontalier”, a declarat Ionel Bogdan.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter